luni, 21 mai 2012

Sven-Göran Eriksson si David Beckham la Petrolul Ploiesti??!! Nebunie sau Realitate?

sursa foto:topnews.in

Cu putin timp in urma, o veste naucitoare umbla in comunitatea petrolista. Conform unor surse apropiate Primariei Ploiesti , primarul Andrei Volosevici vrea sa pregateasca lovitura anului in Romania si in Liga 1, respectiv o megasurpriza pentru intreaga suflare "galben-albastra".

Negocierile cu titratul antrenor s-ar parea ca se poarta de mai bine de o luna de zile. Aceasta mutare incredibila ar fi posibila datorita unui grup, fond de investitii din Asia de genul care detin echipele din Statele Unite si gen Liverpool din Anglia. Acestia vor fi prezenti diseara pe Ilie Oana la meciul pe care Petrolul il va disputa in compania Sportului Studentesc. Asadar , pe moment varianta Walter de la Cluj este pe locul 2 ea ramanand valabila in cazul in care negocierile cu asiaticii nu vor fi finalizate in proportie de 100%.

sursa foto:goalvideoz.com

Odata cu venirea lui  Sven-Goran Eriksson,Petrolul ar mai da o lovitura naucitoare de imagine prin aducerea la echipa sub forma de imprumut din Major League Soccer (MLS) a fostei vedete a lui Manchester United si Real Madrid nimeni altul decat David Beckham

Conform acelorasi surse, aceste vesti incredibile pentru Liga 1, ar urma sa fie date publicitatii intr-o conferinta de presa de catre primarul Andrei Volosevici pe data de 6 sau 7 iunie anul curent, prin care aceste doua vedete vor fi prezentate "galben-albastrilor" si intregii tari.

Nu ne ramane decat sa asteptam aceasta data si sa vedem daca BOMBA va fi detonata!!!

Doamne Ajuta!!! si Forzza Petrolul in aceasta seara!!!! LIGA 1 pregateste-te... PETROLUL REVINE UNDE II ESTE LOCUL !!!!